Przystawki
-
Oferta specjalna
Befsztyk tatarski
podawany z żółtkiem, siekaną szalotką i marynowanym podgrzybkiem -
Pasztet domowy
podawany z żurawiną i domowym pieczywem -
Śledź w oleju
z siekaną cebulką
Zupy
-
Rosół tradycyjny
z ręcznie robionym makaronem -
Nowość
Flaki wołowe po Warszawsku
-
Zupa pomidorowa
z ręcznie robionym makaronem -
Szef kuchni poleca
Krem z białych warzyw
podawany z grzanką serową
Dania główne
-
Tradycyjny kotlet schabowy
-
Szef kuchni poleca
Polędwiczka wieprzowa
w sosie z grzybów leśnych -
Pierś z kurczaka
w sosie śmietanowym z pieczarkami -
Łosoś z grilla
-
Dorsz w sosie śmietanowo - cytrynowym
-
Gołąbki
Sałatki
-
Sałatka Grecka z sosem winegret
-
Sałatka z grillowanym kurczakiem
-
Misa sałat z łososiem